Meditationsrummet

Et nyskabende punkt i vort koncept er Power-rummet eller meditationsrummet. Her kan medarbejderne praktisere TM Business Meditation i 15 - 20 minutter under arbejdstiden eller i forbindelse med en pause og opnå en velfortjent hvile efter mange arbejdstimer - på det tidspunkt hvor de føler et behov for at ”lade batterierne”.

Dette vil blive betragtet som en god investering af både arbejdsgiveren og medarbejderen, fordi:
 
  • Mange medarbejdere har ikke deres eget kontor hvor de kan have bare et øjeblik alene.
  • Det er lettere at meditere i et rum, der er indrettet til formålet, så man ikke bliver udsat for forstyrrende elementer.
  • Når man sidder flere sammen øges effekten af transcendens, hvor sindet spontant går indad mod tankens kilde.
  • Rummet indrettes hyggeligt med komfortable stole så hele atmosfæren indbyder til hvile.
  • I det omfang det er muligt bør rummet designes i henhold til principperne i Vastu. Få mere info her. Herved opnås en særlig harmonisk atmosfære i rummet der fremmer oplevelsen af dyb hvile.
  • At virksomheden indretter et meditationsrum er ikke nogen betingelse for at praktisere TM Business Meditation, men kan være et mål på kort eller længere sigt.

TM Business Meditation i 20 minutter
Det er yderst vigtigt at kunne få opladet sin kreative intelligens på en opbyggende måde. At genoptage arbejdet efter en kort sund hvile med fornyet klarhed, giver øjeblikkeligt mere effektivitet og godt humør, bedre relationer, meget bedre helbred samt 100% fremmøde på arbejdspladsen - eller tæt derpå.Kontakt: info@vedapark.com eller +45 28868080, +45 21230583