Koncept

Vort coaching koncept: ’Silent Energy Management'™

 

Silent

Det er solidt dokumenteret af forskningen at 'TM-Business Meditation'™ giver os kontakt med vore indre, kraftfulde ressourcer. Den dybe hvile som man erfarer er forudsætningen for at kunne være innovativt produktiv. Uden denne oplevelse af stilhed eller transcendens vokser stress.

Når jeres firma investerer 15- 20 minutter hver dag på hver medarbejder, hvor de frigør deres indre kreative intelligens, forstærkes grundlaget for et fremgangsrigt foretagende.

Energy

Med en daglig 20 minutters dyb TM-meditation på arbejdet vokser energi og vitalitet. Den produktive arbejdsdag forlænges fordi eftermiddagen, når medarbejderne typisk kæmper mod træthed, forlænges med et par gode timer.

TM meditation på jobbet betyder, at man ganske hurtigt får evnen til at opnå større resultater med mindre anstrengelse i takt med at firmaets udvikling skrider frem.

Også medarbejderes privatliv forbedres, da de vil få mere energi til børn og familie.

Technologi

TM Business Meditation kan læres af alle, da metoden ikke kræver nogen særlig holdning til livet, ingen tidligere viden. Det er en mental teknik til bevidsthedsudvikling - som sikrer kompetence udvikling og livslang læring.

TM business teknikken kræver ikke koncentration, og kræver ikke nogen indre filosoferen. Der er kort sagt ingen anstrengelse i processen, og netop derfor opstår der automatisk en indre meget behagelig ro, hvor nervesystemet naturligt kan frigøre sig fra stress.

Det er på grund af denne uanstrengte automatik at vi anvender Transcendental Meditation (TM) som det centrale led i vor coaching. Medarbejderne har et behov for at erfare 'silent energy', som grundlag for en dynamisk produktiv arbejdsdag. Dette er essensen i 'Silent Energy Management'.

Teknikken er baseret på en gammel tradition så effekten er kendt, samtidig med at den er tilpasset den moderne forretningsmands krav. Den er bragt til Vesten af Maharishi. Han har endvidere genoplivet en omfattende kundskab om menneskets udviklings-potentiale og lederskab. Så vi eksperimenterer ikke! TM meditation er 100% afprøvet og virkningerne er 100% dokumenteret.

Mere om grundkurset i TM Business Meditation klik her