Om os

Kontakt

 

Adresse:

Silent Energy Management

Torpenvej 13

3050 Humlebæk


 
Indehaverne af 'Silent Energy Management'

 

Marianne Randrup 

Har et fremgangsrigt karriereforløb som selvstændig entreprenør og virksomhedsleder. Har startet og drevet en butikskæde med 19 tøjforretninger i Danmark. Har her styret design af kollektionen, og organiseret produktion i Indien og Kina samt salg, markedsføring og messedeltagelse. Rekruttering og personaleledelse har været en vigtig del af hendes ansvarsområde. Har desuden været indehaver af en kendt frisør salon i Humlebæk.

Marianne er uddannet coach hos Sofia Manning. Ud over coaching aktiviteten har hun haft tid til at instruere i Yoga og Mindfulness. Gennem sin omfattende kontakt med medarbejdere og klienter og sit grundige kendskab til metoder til menneskelig udvikling, blev det klart for hende at der manglede noget! - - Har derfor uddannet sig til instruktør i TM Business Meditation i Holland, fordi TM er den mest enkle, effektive og videnskabeligt veldokumenterede teknik, og den bygger på en rig tradition.

Kontakt: +45 28868080 eller Marianne@clearyourmind.dk


Gunnar Kastbjerg 

Uddannet i lederskab og antropologi ved Århus Handelshøjskole og Universitet med særlig interesse for Østens metoder. Har undervist i organisation og ledelse på universitetsniveau mm.

Han har fungeret som ekspert i uddannelse og entreprenørskab for ministerier og institutioner i 17 lande i Europa, Afrika, Latinamerika og Asien.

Har lang tids erfaring som foredragsholder og instruktør i bevidstheds-orienteret træning der omfatter TM Business Meditation. Er initiativtager til Vedapark, Ayurveda landsbyen i hjertet af Skåne.

Hans bøger drejer sig om hvordan vi kan leve med højst mulig livskvalitet, og hvilken rolle virksomheder og stat spiller i den sammenhæng.

Kontakt: +45 21230583 eller trigunnar@gmail.com
  Certificerede af Maharishi European Research University